Pedagogia de la Mort – curs a UNED Barcelona i nou espai

Passo molt breument per aquí!

Dijous passat va finalitzar la formació de 10 h que he dut a terme a la UNED Barcelona. Ha estat possible seguir el curs presencialment, en línia en directe i també en diferit. A més, les persones assistents que volguessin obtenir 0,5 crèdits ECTS, podien fer les activitats d’avaluació i acreditar-lo. Com altres edicions, una experiència fantàstica que espero que l’alumnat hagi gaudit tant com jo.

Per altra banda, he preparat un espai propi per les referències i els continguts sobre Pedagogia de la Mort. Aquí l‘enllaç. Hi trobareu els esdeveniments, continguts i referències sobre aquest tema.

I Cosetes de no res, en uns mesos és molt possible que canviï una mica d’aspecte. No tinc gaire temps per escriure i, quan el tinc, potser és per escriure sobre Pedagogia de la Mort. No descarto tornar per aquí, però no sé quan. Bé, el cas és que en uns mesos, Cosetes de no res, possiblement tindrà un aspecte més senzill. Mantindrà els continguts que consideri essencials i altres es descartaran. La vida… etapes, canvis, petites morts i transicions que cal afrontar.

Deixa un comentari