Sobre jo

Per què “Cosetes de no res”?

El 23 d’octubre del 2009 va néixer aquest bloc. El naixement de Cosetes de no res va ser inesperat, mentre feia el primer curs del CFGS de Tècnica d’Educació Infantil. No estava previst, sinó que va ser la resposta a una necessitat d’expressar el què pensava sobre allò que anava aprenent.

El primer que cal escollir quan es crea un bloc és el seu nom i no és feina fàcil, sobretot quan encara no se sap com es definirà. La història del nom de Cosetes de no res neix d’una anècdota “de casa” que, de fet, no és rellevant. Si bé he pensat diverses vegades en la possibilitat de canviar-lo, el cert és que li he agafat afecte i, avui dia, li he trobat cert sentit.

Les Cosetes de no res de les quals parlo són pessics dels aprenentatges d’aquests anys, de l’experiència professional i personal. Són cosetes diverses que em passen pel cap, que em remouen, que m’enfaden, que m’agraden, que m’indignen… relacionades amb l’àmbit pedagògic i de la criança (i força sovint de la connexió entre totes dues).

Durant aquesta primera dècada, hi ha hagut moments de tot: èpoques en les quals he pogut publicar setmanalment i èpoques en les quals podia estar agraïda d’escriure un cop al mes.

Tanmateix, la seva la nostra evolució ens ha portat a donar el pas de fer quelcom més que escriure i compartir continguts al bloc, oferint també serveis d’assessorament i continguts exclusius que contribueixen a mantenir-lo viu.

Us convido a llegir-lo, compartir-lo i gaudir-lo!

Moltes gràcies!

Laia

Publicacions i reflexions d’IG al bloc