Sobre jo

QuiSóc
Laia

Per què “Cosetes de no res”?

L’octubre del 2019 farà 10 anys que vaig començar a escriure al blog. El naixement de Cosetes de no res va ser inesperat, mentre feia el primer curs del CFGS de Tècnica d’Educació Infantil. No estava previst, sinó que va ser la resposta a una necessitat d’expressar el què pensava sobre allò que anava aprenent.

El primer que cal escollir quan es crea el blog és el seu nom i no és feina fàcil, sobretot quan encara no se sap com es definirà. La història del nom de Cosetes de no res neix d’una anècdota “de casa” que, de fet, no és rellevant. Si bé he pensat diverses vegades en la possibilitat de canviar-lo, el cert és que li he agafat afecte i, avui dia, li he trobat cert sentit.

Les Cosetes de no res de les que parlo són pessics dels aprenentatges d’aquests anys, de l’experiència professional i personal. Són cosetes diverses que em passen pel cap, que em remouen, que m’enfaden, que m’agraden, que m’indignen… relacionades amb l’àmbit educatiu i de la criança.

Durant aquesta dècada hi ha hagut moments de tot: èpoques en què he pogut publicar setmanalment i èpoques en què podia estar agraïda d’escriure un cop al mes.

En tot cas, malgrat els canvis en la periodicitat de les publicacions, s’ha mantingut viu i m’agradaria que continués així. Us convido a llegir-lo i a compartir punts de vista.

Moltes gràcies!

Laia