Política de privacitat

1. INFORMACIÓ A L’USUARI

Laia Pinilla Monclús informa als usuaris d’aquest lloc web de la seva política en relació al tractament i protecció de  les dades de caràcter personal que puguin recollir-se a través del lloc web per la navegació, enviament de formularis de contacte, de consulta o subscripció, contractació de serveis o adquisició de productes.

Laia Pinilla Monclús és la Responsable del tractactament de dades personals de l’usuari i informa que aquestes dades seran tractades d’acord amb l’establert a la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de las persones físicas en referència al tractament de dades personals i de la lliure circulació d’aquests, i la Llei Orgànica de 5 de setembre, de Protecció de Dades i Garantia de Drets Digital (ES) 3/2018 (LOPDGDD), motiu pel qual es facilita la següent informació sobre el tractament:

Responsable del tractament de les teves dades personals: Laia Pinilla Monclús (Cosetes de no res) amb NIF 53311043X, amb adreça Doctors Barraquer 13, 08849, Sant Climent de Llobregat. Correu electrònic: laiapm@cosetesdenores.cat. Activitat: formació, assessorament i acompanyament pedagògic en educació i criança.

Finalitat del tractament:

Finalitat del tractamentBase jurídica del tractament
Mantenir una relació comercial amb l’usuariInterès legítim del responsable
Tramitar la comanda o activar el servei contractatExecució d’un contracte
Enviament de comunicacions amb informació de productes o serveisConsentiment de l’interessat
Gestionar l’enviament de butlletins o newsletterConsentiment de l’interessat
Gestió de subscripcions al bloc i moderació de comentarisConsentiment de l’interessat
Gestió d’inscripcions en activitats formatives i de divulgacióConsentiment de l’interessat

Les operacions previstes que impliquen el tractament de dades són:

  • Formulari de contacte
  • Formulari de susbscripció
  • Comentaris en les entrades publicades al bloc
  • Formulari de sol·licitud de serveis (continguts de pagament, assessorament i formació)
  • Formulari d’inscripció per activitats formatives i de divulgació
  • Realització d’estudis estadístics a través de qüestionaris

Drets de l’usuari

Si cedeixes les teves dades a Cosetes de no res, tens:

  • Dret a retirar el consentriment en qualsevol moment.
  • Dret a l’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades i a la limitació i oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Les dades es conservaran el temps necessari per al fi del tractament i mentre existeixi un interès mutu. Quan ja no siguin necessaris se suprimiran garantint-ne la destrucció total.

No es comunicaran dades a cap destinatari excepte per obligació legal. No se cediran, per tant, dades a tercers i, en cas d’haver de realitzar la comunicació de dades a tercers es demanarà prèviament consentiments explícit, informat i inequívoc, a excepció que la cessió sigui requerida per compliment d’obligació legal.

Dades de contacte per exercir els drets: laiapm@cosetesdenores.cat

L’usuari garanteix la veracitat de les dades facilitades sent responsable de comunicar qualsevol modificació.

2. CARÀCTER OBLIGATORI DE LA INFORMACIÓ FACILITADA PER L’USUARI

Marcant les caselles corresponents i amb la introducció de dades en els camps marcats com “obligatoris” en formularis de Cosetes de no res, l’usuari accepta expressament i de manera lliure i inequívoca que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, sent voluntària la inclusió de dades en la resta de camps no marcats com “obligatoris”.

Les dades marcades com obligatòries són necessàries per la prestació d’un servei a l’usuari. La resta de dades, poden ser útils per a la resposta adequada per part de Cosetes de no res i, per tant, en cas de no ser facilitades, no es podrà garantir que la informació i serveis facilitats s’ajustin a les necessitats i expectatives de l’usuari.

3. MESURES DE SEGURETAT

D’acord amb el que estableixen les normatives vigents en matèria de protecció de dades personals, Cosetes de no res està complint amb totes les disposicions exigibles per al tractament de dades personales de la seva responsabilitat, i manifestament amb els artivles descrits a l’article 5 del RGPD i el Títol II de la LOPDGDD, pel qual són tractades de manera lícita, leial i transparent en relación amb l’interessat i adequats, pertinents i limitats al necessari en relació amb la finalitat per la qual són tractades.

Cosetes de no res garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el RGPD i la LOPDGDD amb la finalitat de protegir els drets i llibertats dels usuaris i ha comunicat la informació adequada per tal que puguin exercir-los.