Dol gestacional, perinatal i neonatal

El 15 d’octubre és el Dia Mundial del Dol gestacional, perinatal i neonatal. Hi ha tantes dones que em passen pel cap un dia com avui… Situacions molt diverses, cadascuna amb el seu dol particular; de vegades amb emocions i sentiments compartits i de vegades no, però tots vàlids. Es tracta de la pèrdua de les nostres criatures, però també va dels nostres cossos i les nostres vides; de decisions i de conseqüències que, d’una manera o d’una altra, ens acompanyaran sempre.

Avui, obro aquest recull d’entrades sobre el dol gestacional i perinatal, afegint també l’entrada de Lactamater sobre el Grup de Suport a la Maternitat en Dol.

Sense batec. 30 Minuts sobre el dol perinatal

Dol gestacional i perinatal

Maternitat en dol i Proyecto Gea

Pèrdua i dol (I)

Grup de Suport a la maternitat en dol. Lactamater

El teu dol serà reconegut sigui quina sigui la setmana en la qual et trobaves; tant si va ser espontani com si va ser una decisió difícil (alhora que acte d’amor infinit); tant si el vau poder acompanyar fins al final com si no vau poder fer-ho. Tant si ha arribat un nadó arc de Sant Martí com si no ha arribat o no arribarà. No hi ha més condicionants que l’escolta i el respecte pel vostre sentir i pels vostres nadons estrella.

Grup de Suport a la maternitat en dol. Lactamater

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s