Cosetes de no res: el podcast

Sense batec Cosetes De No Res

Sense batec. Dues paraules temudes. En el mes de la visibilització del dol gestacional i perinatal, em decideixo a posar veu a aquesta entrada, que valoro per ser el primer pas per trencar el silenci i, alhora, odio per ser massa racional, "hermètica i estèril". Tanmateix, el reportatge i les cites mereixen esment. L'entrada, crec, mereix tenir veu. Atenció al comiat. Podria haver editat, canviat, regravat, però, ei, avui és un divendres d'aquells als quals s'hi arriba amb un sospir. Aquí teniu el meu. Dosis de realitat… #cosetesdenores #pedagogia #criança #dolgestacional #dolperinatal #dolprimertrimestre #perdua #mareslibellula #petitsambllum #sensebatec #divendres #podcastencatalà #cosetesdenorespodcast
  1. Sense batec
  2. Èxit
  3. Mestres de la República
  4. Kahoot! I tutories de grau en línia
  5. Escollir Escola

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s