#MiércolesMudo : Atenció selectiva

preview

Vaig recuperar els apunts per la classe d’avui, escrits amb una lletra fatal, segurament a hores intempestives i amb les parpelles tocant el full.

Avui, a classe, com veureu en la següent entrada, hem parlat de cinc condicionants de l’aprenentatge. Un d’ells és l’atenció i, és clar, hem parlat del terme atenció selectiva.  

Per efectes madresféricos, és inevitable relacionar aquest terme amb Elvira Fernández. Ella escriu un blog amb aquest mateix nom, Atención Selectiva, i també té un podcast. En aquest primer capítol, ens posa una mica en situació i explica que vol dir aquest terme i per què el va escollir.

Listen to “Atencion selectiva, capítulo 1” on Spreaker.

Recomano escoltar i seguir el seu podcast i us recordo que ens trobem en plena fase de votació dels blocs nominats als premis Madresfera 2019.

Podeu trobar el blog de l’Elvira (Atención selectiva) i Cosetes de no res a la secció Educación analógica y digital. A més, teniu la possibilitat de votar fins a 5 blocs per categoria!


El #MiércolesMudo es un carnaval de blogs iniciado por Maybelline de Naturalmente Mamá y retomado desde febrero de 2018 por La Mamarazzi. Participar es muy fácil, solo debes publicar los miércoles una foto, que no necesite explicación, aunque si lo deseas, puedes incluir una breve descripción, alguna anécdota relacionada con la foto, o simplemente un título. Luego no olvides enlazar en el link que está debajo y dejar un comentario en cada uno de los blogs que decidas visitar. Las fotos que participen deben ser aptas para todos los públicos. No se permiten fotos con contenidos racistas y/o discriminatorias.
Tienes todo el miércoles para participar. No olvides compartirlo en RRSS con el hashtag #MiércolesMudo. Para conocer como nació el Miércoles mudo y sus reglas, puedes hacer click aquí.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s