#MiércolesMudo : “Volem anar a la plaça!”

20200122_222246_0000

No us descobreixo res si us dic que, aquests darrers dies, estem patint un temporal que es diu Gloria. Entre altres efectes, la llevantada ha impedit a les criatures sortir al pati de l’escola. Això, en el millor dels casos perquè hi ha llocs on, fins i tot, s’han tancat les escoles.

Quan he anat a buscar #lapetitaA a l’escola, hem fet un tros del trajecte amb el seu #amicmésamicB . Bé, aquesta era la idea. En realitat, s’han agafat de la mà, han conspirat contra nosaltres i han començat a manifestar-se cridant consignes com “Volem anar a la plaça! Volem anar a la plaça!”.

Després de tres dies de clausura, explicar que a la plaça no hi hauria ningú (ningú, ningú) i que tot estaria mullat, no serveix de res. Finalment, he optat per permetre que se n’adonés ella mateixa. Esperava que disposar d’una plaça buida on tot està moll li semblés avorrit i accedís a marxar cap a casa. El fred potser hi ajudaria.

El resultat ha estat una hora ben bona de joc compartit amb el seu #amicmésamicB, corrent amunt i avall de la plaça, saltant, rient, inventant històries de llops i convertint-se en un avió que vola, que s’espatlla i, a mi, en la mecànica que l’arregla.

Aquesta estona de joc i de moviment a la plaça no era un caprici; era una necessitat. El fred, molest per a nosaltres, no és impediment per al seu gaudi i per a la satisfacció d’aquesta necessitat. Per tant, abriguem-nos i xalem de veure’ls jugar.


El #MiércolesMudo es un carnaval de blogs iniciado por Maybelline de Naturalmente Mamá y retomado desde febrero de 2018 por La Mamarazzi. Participar es muy fácil, solo debes publicar los miércoles una foto, que no necesite explicación, aunque si lo deseas, puedes incluir una breve descripción, alguna anécdota relacionada con la foto, o simplemente un título. Luego no olvides enlazar en el link que está debajo y dejar un comentario en cada uno de los blogs que decidas visitar. Las fotos que participen deben ser aptas para todos los públicos. No se permiten fotos con contenidos racistas y/o discriminatorias.
Tienes todo el miércoles para participar. No olvides compartirlo en RRSS con el hashtag #MiércolesMudo. Para conocer como nació el Miércoles mudo y sus reglas, puedes hacer click aquí.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s