#MiércolesMudo: la Guiru ja és a casa

20191225_221334.jpg

La #petitaGuiru (#senyoraGuiru) ja és a casa.
El millor regal de Nadal, sense dubte.
Té una cicatriu a la panxa, un sonda d’alimentació que de primeres impressiona una mica i una campana que la fa caminar com si s’hagués begut tres gintònics.
Però està viva, menja sense sonda (la mantenen per medicació i per si de cas no mengés) i sembla que l’avenç després de l’operació ha estat brutal.
Porta un bypass ureteral en un ronyó. L’altre ja no rutllava. Ens esperen mesos de controls periòdics però ens han assegurat que tindrà qualitat de vida, una vida felina dins de la norma.
L’alternativa era adormir-la per sempre i no hi estàvem disposats perquè hi havia solució, incòmoda inicialment però satisfactòria.
Té 10 anys. No sabem quants anys més estarà entre nosaltres però, mentre hi sigui, és una més de la família.

Reaccions de #lapetitaA:
Quan ha arribat el moment de donar-li la medicació a través de la sonda, l’A, que havia volgut entrar a l’habitació, ha dit: .
Mmmm… he pensat que me’n vaig papa, mama, adéu” (ens tira un petó)
Li dic: “Que et fa ‘coseta’?”
Diu: “Mmm… siií… he pensat que podria vomitar. Me’n vaig, vale?”

😳😦😅😏😂

I ha marxat a jugar a la seva habitació pacientment mentre medicàvem a la gata.

Per cert, no puc deixar d’agrair la tasca del personal veterinari de @hospital_Vet24 i desitjar-los molt bones festes!


El #MiércolesMudo es un carnaval de blogs iniciado por Maybelline de Naturalmente Mamá y retomado desde febrero de 2018 por La Mamarazzi. Participar es muy fácil, solo debes publicar los miércoles una foto, que no necesite explicación, aunque si lo deseas, puedes incluir una breve descripción, alguna anécdota relacionada con la foto, o simplemente un título. Luego no olvides enlazar en el link que está debajo y dejar un comentario en cada uno de los blogs que decidas visitar. Las fotos que participen deben ser aptas para todos los públicos. No se permiten fotos con contenidos racistas y/o discriminatorias.
Tienes todo el miércoles para participar. No olvides compartirlo en RRSS con el hashtag #MiércolesMudo. Para conocer como nació el Miércoles mudo y sus reglas, puedes hacer click aquí.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s