Con ojeras y café

2020-2021

Induccions forçades Con Ojeras y Café

Induccions forçades Tema destacat el de les induccions forçades, la més tristament famosa, la d'Oviedo. Però hi ha més casos… http://instagram.com/p/CHJaYzhFjyt Heu passat per alguna inducció? Us heu trobat en la situació d'haver de prendre la desició de consentir-la? Sabeu que és "jugar la carta del nen mort"? Quin dret preval, el de la mare o el del fetus no-nascut? A la secció #metralleta* parlem del consentiment… El #Donamdades frustrat per la manca de transparència del sistema… No us el perdeu!! *Secció inspirada en la idea de "metralleta" de la @bel_olid #CONOJERASYCAFE #feminisme #lactivisme #diversitat #inclusió #criança #drets #induccionalparto #inducciodelpart #violenciaobstetrica #parirperordrejudicial CON OJERAS Y CAFE a Telegram: https://t.me/joinchat/HBPQjBTtDRNM0kSTBkKmhw
  1. Induccions forçades
  2. La resaca de la vuelta al cole
  3. Les vacances (i la tornada a l'escola) més estranyes de la història

2019-2020

1. Setge a l’assetjament
2. Feminismo y lactancia, ¿encaje o imposición?
3. Parentalitat Queer (amb Núria M.J. @nu_nu_u)
4. Galactosèmia, lactància i vincle
5.  Educació Inclusiva, dret o privilegi?