Con ojeras y café

2020-2021

Les vacances (i la tornada a l’escola) més estranyes de la història Con Ojeras y Café

Arriba el mes de setembre i tornem amb #conojerasycafe amb @lactandoendiverso, en directe, aquesta vegada des d’aquí! ⁣ ⁣ Així doncs, el podeu veure en directe, el deixarem a IGTV (si no ens emboliquem, aquí i a @lactandoendiverso ). Les dues tot just hem engegat motors després de les vacances i ens acostem a LA TORNADA A L’ESCOLA!⁣ ⁣ Si voleu, ens podeu acompanyar i compartir amb nosaltres les vostres experiències en aquestes vacances (i tornada a l’escola): les més estranyes de la història!⁣ ⁣ I recordeu, que podeu dir la vostra també al grup de Telegram del podcast Con Ojeras y Café⁣ ⁣ #cosetesdenores #pedagogia #criança #podcast #infancia #familia #vacances #tornadaalescola #setembre #tornada #engegantmotors #aiaiai⁣ #donamdades: https://www.sjdhospitalbarcelona.org/ca/kidscorona

2019-2020

1. Setge a l’assetjament
2. Feminismo y lactancia, ¿encaje o imposición?
3. Parentalitat Queer (amb Núria M.J. @nu_nu_u)
4. Galactosèmia, lactància i vincle
5.  Educació Inclusiva, dret o privilegi?