#MiércolesMudo: Capgròs

Capgros

La petita A està en aquell moment de dibuixar la figura humana com un capgròs. Una rodona pel cap amb els detalls imprescindibles, un pal a banda i banda amb rodoneta o espiral a la punta (tipus xupa-xups) per fer els braços i les mans. El mateix avall, per fer les cames i els peus.

El que veieu de color taronja ho ha fet ella. Em sorprèn que surti d’ella dibuixar les orelles.

El pare de la criatura ha col·laborat fent el cabell i la boca (blanc).

Potser hi haurà qui pensi que no hauria d’haver intervingut, però aquest dibuix compartit no deixa de ser un testimoni del temps que estan junts i que gaudeixen fent quelcom plegats.


El #MiércolesMudo es un carnaval de blogs iniciado por Maybelline de Naturalmente Mamá y retomado desde febrero de 2018 por La Mamarazzi. Participar es muy fácil, solo debes publicar los miércoles una foto, que no necesite explicación, aunque si lo deseas, puedes incluir una breve descripción, alguna anécdota relacionada con la foto, o simplemente un título. Luego no olvides enlazar en el link que está debajo y dejar un comentario en cada uno de los blogs que decidas visitar. Las fotos que participen deben ser aptas para todos los públicos. No se permiten fotos con contenidos racistas y/o discriminatorias.
Tienes todo el miércoles para participar. No olvides compartirlo en RRSS con el hashtag #MiércolesMudo. Para conocer como nació el Miércoles mudo y sus reglas, puedes hacer click aquí.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

 

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s