#DimecresDeVacances: Tornem a casa

 

#paredelacriatura i petita A al tren de vapor de PortAventura

L’últim #DimecresDeVacances ens ha enganxat a PortAventura.

A finals de juny, el #paredelacriatura i jo ens vam tornar bojos i vam decidir reservar una escapadeta de dos dies a PortAventura amb una criatura de 34 mesos, fent-hi nit.

Teníem certa por, la veritat. Tanmateix, ha anat sorprenentment bé. Diumenge publicaré amb més detall sobre l’escapada, cosetes a tenir en compte que hauríem d’haver previst… per si a algú li pot anar bé i s’anima.

Mentrestant, l’aventura s’ha acabat! Tornem a casa! Sembla que fa molt temps que som fora i vam marxar ahir. Ara toca anar tornant també a l’ordre i la rutina, els horaris “decents”…

Seguim!


El #MiércolesMudo es un carnaval de blogs iniciado por Maybelline de Naturalmente Mamá y retomado desde febrero de 2018 por La Mamarazzi. Participar es muy fácil, solo debes publicar los miércoles una foto, que no necesite explicación, aunque si lo deseas, puedes incluir una breve descripción, alguna anécdota relacionada con la foto, o simplemente un título. Luego no olvides enlazar en el link que está debajo y dejar un comentario en cada uno de los blogs que decidas visitar. Las fotos que participen deben ser aptas para todos los públicos. No se permiten fotos con contenidos racistas y/o discriminatorias.
Tienes todo el miércoles para participar. No olvides compartirlo en RRSS con el hashtag #MiércolesMudo. Para conocer como nació el Miércoles mudo y sus reglas, puedes hacer click aquí.

Des de l’1 d’agost fins al 28 d’agost, #MiércolesMudo està de vacances. Així que faig una versió pròpia per aquestes setmanes. Ja havia agafat la rutina dels dimecres i, tot i estar de vacances, algunes rutines està bé mantenir-les, oi?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s