#MiércolesMudo: Lectures

20190716_191550

Aquest estiu no em plantejo cap repte perquè és del tot impossible. Més que res perquè parlem d’estiu, que són tres mesos, però en realitat disposo de tres setmanes.

En tot cas, per si algú vol alguna recomanació de lectura per aquest període vacacional o semivacacional, us deixo la foto dels llibres que voldria llegir, acabar de llegir o rellegir pròximament.

Si mireu publicacions de fa un any, o de Sant Jordi, veureu que n’hi ha que estan a la llista des de llavors. Ho sé i m’empipa bastant però, què hi farem, he ocupat el temps en altres temes…

En tot cas, a mesura que els vagi llegint i, si no ho he fet ja, aniré parlant-ne aquí.

“El temps per llegir, igual que el temps per estimar, dilata el temps de viure.” D. Pennac

Llegiu el que llegiu, bona lectura!


El #MiércolesMudo es un carnaval de blogs iniciado por Maybelline de Naturalmente Mamá y retomado desde febrero de 2018 por La Mamarazzi. Participar es muy fácil, solo debes publicar los miércoles una foto, que no necesite explicación, aunque si lo deseas, puedes incluir una breve descripción, alguna anécdota relacionada con la foto, o simplemente un título. Luego no olvides enlazar en el link que está debajo y dejar un comentario en cada uno de los blogs que decidas visitar. Las fotos que participen deben ser aptas para todos los públicos. No se permiten fotos con contenidos racistas y/o discriminatorias.
Tienes todo el miércoles para participar. No olvides compartirlo en RRSS con el hashtag #MiércolesMudo. Para conocer como nació el Miércoles mudo y sus reglas, puedes hacer click aquí.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s