#MiércolesMudo: Minis que són molt grans

20190618_201922.jpg

Com m’agrada rebre cartes i paquets, sobretot quan el contingut és tan xulo i, a més, no l’esperava. Bé, sí que l’esperava però no avui.

Mireu si no me l’esperava que, fins que no he vist “Minis” a l’embolcall, no he caigut en què era. També m’ho imaginava més gran, tot i que la mida, lluny de ser una decepció, m’ha agradat encara més.

I poca cosa més per ara. Ja tindré temps d’explicar-vos alguna coseta més de cadascun dels contes. Que tots tinguin el protagonisme que mereixen!


El #MiércolesMudo es un carnaval de blogs iniciado por Maybelline de Naturalmente Mamá y retomado desde febrero de 2018 por La Mamarazzi. Participar es muy fácil, solo debes publicar los miércoles una foto, que no necesite explicación, aunque si lo deseas, puedes incluir una breve descripción, alguna anécdota relacionada con la foto, o simplemente un título. Luego no olvides enlazar en el link que está debajo y dejar un comentario en cada uno de los blogs que decidas visitar. Las fotos que participen deben ser aptas para todos los públicos. No se permiten fotos con contenidos racistas y/o discriminatorias.
Tienes todo el miércoles para participar. No olvides compartirlo en RRSS con el hashtag #MiércolesMudo. Para conocer como nació el Miércoles mudo y sus reglas, puedes hacer click aquí.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s