#MiércolesMudo: Què fas, mama?

20190612_194020

Avui el #MiércolesMudo arriba després de sopar. Crec que, fins i tot, serà tard per entrar-hi oficialment. Però és que portem uns dies molt a tope i costa arribar a tot.

Avui he volgut fer unes crestes (empanadilles de tota la vida) fent-ne la massa i tot, bàsicament perquè no en tenia de precuinada.

Quan l’A m’ha vist amb el corró i la massa treballant, ha dit: “Què fas, mama?”. És un què-fas-mama que en realitat vol dir “deixa’m que jugui jo també amb això tan xulo” . No és un què-fas-mama d’adolescent que es traduiria com “mama, si pregunten, no ens coneixem”. No. Ja arribarà. Ara és un què-fas-mama ple de curiositat i ganes de jugar, explorar, experimentar, manipular, aprendre!


El #MiércolesMudo es un carnaval de blogs iniciado por Maybelline de Naturalmente Mamá y retomado desde febrero de 2018 por La Mamarazzi. Participar es muy fácil, solo debes publicar los miércoles una foto, que no necesite explicación, aunque si lo deseas, puedes incluir una breve descripción, alguna anécdota relacionada con la foto, o simplemente un título. Luego no olvides enlazar en el link que está debajo y dejar un comentario en cada uno de los blogs que decidas visitar. Las fotos que participen deben ser aptas para todos los públicos. No se permiten fotos con contenidos racistas y/o discriminatorias.
Tienes todo el miércoles para participar. No olvides compartirlo en RRSS con el hashtag #MiércolesMudo. Para conocer como nació el Miércoles mudo y sus reglas, puedes hacer click aquí.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s