#MiércolesMudo: Som lectores

20190501_080105_0001

Avui no és mut del tot…
Quin contrast, oi? No sé si coneixeu aquest conte que llegeix l’A, però podeu imaginar que, sent de quan jo era petita i veient portada, dins hi ha de tot.
I quan dic de tot també dic alguna història que faria treure la #metralleta a la @bel_olid

Evidentment, l’A encara no llegeix text. Quan ho faci, si vol llegir aquest conte, ho farem juntes. Haurem parlat i parlarem, així que confio que el puguem llegir amb sentit crític.

De moment, llegeix les imatges. Ens explica les històries com vol i la seva “prefe” és la del Hans i la Berta que tenen la mare “potxita” i necessita un xaropet.

He de dir, per acabar (avui muda, gens) que m’encanta aquesta foto i que he de reconèixer la responsabilitat que hi té @rosamariamonclus . Quantes vegades havíem estat les dues llegint al sofà!

De vegades, hi ha patrons i maneres de fer dels nostres pares i mares que no volem repetir. Però d’altres és més que desitjable repetir-los!!!


El #MiércolesMudo es un carnaval de blogs iniciado por Maybelline de Naturalmente Mamá y retomado desde febrero de 2018 por La Mamarazzi. Participar es muy fácil, solo debes publicar los miércoles una foto, que no necesite explicación, aunque si lo deseas, puedes incluir una breve descripción, alguna anécdota relacionada con la foto, o simplemente un título. Luego no olvides enlazar en el link que está debajo y dejar un comentario en cada uno de los blogs que decidas visitar. Las fotos que participen deben ser aptas para todos los públicos. No se permiten fotos con contenidos racistas y/o discriminatorias.
Tienes todo el miércoles para participar. No olvides compartirlo en RRSS con el hashtag #MiércolesMudo.Para conocer como nació el Miércoles mudo y sus reglas, puedes hacer click aquí.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s