Objectius i bons propòsits

No he assolit el repte. Demà torno a la feina i, en el termini que em vaig proposar, no he pogut llegir-me tots i cadascun dels llibres de la llista (11 llibres en  20 dies).

De Sant Jordi a Sant Joan, vaig construir una pila de llibres al prestatge (ben a la vista, per tenir-los presents). Em deia a mi mateixa: “Quan tinguis vacances, els llegiràs”.
Van arribar les vacances i, efectivament, en un atac d’optimisme desmesurat, em vaig proposar llegir-los tots. Per si fos poc, ho vaig fer públic, així com per fer fora possibles excuses i obligar-me a assolir-ho.

HA!  Error!

Per què no ho he aconseguit? Doncs, claríssimament, perquè l’objectiu que m’havia proposat no era realista.

En el moment de proposar-m’ho no vaig tenir en compte diversos factors que condicionen les meves vacances com, per exemple, l’A.

En tot cas, tampoc estic del tot descontenta. He llegit 7 dels 11 llibres proposats (aniré publicant alguna cosa d’aquí en endavant).

Ara sí, sent realista, tenint en compte tots els factors, espero haver-los llegit tots bans de finalitzar el primer trimestre de curs. Considerem-ho un propòsit per al curs que engeguem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s