La profesora de historia (Les héritiers)

Ja ha arribat l’octubre! Aquest any es presenta mogudet i el més possible és que estigui una temporadeta absent. Per acomiadar-me us deixo una pel·lícula que per mi és un bombonet. Pensava que ja n’havia parlat, però sembla ser que no!
La profesora de historia (Les héritiers), és un film francès de 2014, dirigit per Marie-Castille Mention Schaar. Està basada en una història real i ens va ser proposada per a dur a terme una activitat d’avaluació a Filosofia de l’Educació.
Resumint molt l’argument, mostra l’evolució que fa un grup d’alumnes d’un institut francès al llarg del curs, a través del projecte d’història que els proposa la seva professora amb la intenció de motivar-los.
A partir del visionat de la pel·lícula, havíem de fer un estudi de cas invers centrant-nos en alguns conceptes concrets que podíem escollir. En aquest cas, em va semblar interessant centrar-me en la comunicació educativa i la relació educativa, els condicionants i el coneixement tècnic i espontani.
No comparteixo la reflexió que en va sorgir perquè és un spoiler en tota regla.

Un punt fort de la pel·lícula és, sens dubte, la banda sonora, composada per Ludovico Einaudi.
Podeu sentir-la aquí.

Us deixo el tràiler:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s