Tancat per exàmens II

Avui fa un mes que no publico res i ja és hora de confessar: exàmens. Algú dirà que no és excusa però l’explicació és senzilla. En plena temporada d’exàmens i conciliant amb la feina i la família (festes nadalenques diverses) sóc incapaç de posar-me a preparar una entrada pel bloc perquè no m’hi poso al 100%, tinc el cap en les assignatures de les que m’examino.  Així doncs, prefereixo “tancar per exàmens” i, com l’any passat, proposar-vos un article que m’hagi agradat.
Aquest cop, us proposo l’article que ha escrit avui la @Barbijaputa a eldiario.es sobre Disney i la violència de gènere. Es tracta d’un tema que surt sovint en algunes converses, principalment quan m’indigno davant dels missatges ocults (i no tan ocults) de les pel·lícules de Disney. Algun dia haurem de parlar de Frozen…

//platform.twitter.com/widgets.js

En un país no tan lejano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s