Espais Familiars

Nova etapa! Aquest curs entro a l’equip d’un Espai Familiar, Espai Nadó i Espai Obert. Si bé ja havia treballat amb famílies anteriorment, aquell projecte era més similar a l’Espai Obert que a un Espai Familiar o Espai Nadó clàssics. Així doncs, em calia recordar una mica l’essència d’aquest tipus de serveis de suport a les famílies i, per fer-ho, vaig recórrer a un parell de documents i un llibre sobre el tema que vull compartir amb vosaltres.

Bassedas, M.; Jubete, M.; Majem, T.; Espais Familiars. Editorial Associació de Mestres Rosa Sensat. Temes d’in-fàn-ci-a, 50. 2005

Prexarxa d’Espais Familiars de Petita Infància. Els Espais Familiars de Petita Infància (0-3 anys). Document marc. Diputació de Barcelona. Novembre 2006

Tarrés Cansado, Ma Rosa; Els Espais Familiars. Un projecte d’atenció a les famílies amb infants petits. Desenvolupa. La Revista d’Atenció Precoç. No 28, 57-71.

Per altra banda, les companyes d’altres Espais de la comarca em van parlar de l’APEFAC (Associació de Professionals d’Espais Familiars a Catalunya) i de la jornada de formació que organitzen el proper 23 d’octubre.

A la web d’APEFAC hi trobareu més bibliografia, informació i recursos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s