Institut-Escola Les Vinyes a les XII Jornades Novadors 2015

El passat 3 i 4 de juliol es van dur a terme les XII Jornades Novadors 2015 a Vinalab de Vinarós.
Com em passa sovint amb aquestes coses, me’n vaig assabentar tard però a temps per poder gaudir-ne el dissabte, com a mínim. Gràcies Twitter per fer-m’ho saber (concretament amb el tuit de Linda Castañeda (@lindacq) i gràcies a l’organització per fer possible que se’n pugui gaudir per streaming.

Concretament, el dissabte al matí en Sergi del Moral (@sergidelmoral) i en Boris Mir (@lamirada) van parlar dels projectes transversals que es duen a terme a l‘IE Les Vinyes de Castellbisbal (@ielesvinyes). A la seva pàgina podeu trobar informació sobre com treballen i els diferents projectes que han dut a terme els últims anys. El següent vídeo, per exemple, el van fer els nois i noies de 2n d’ESO de la promoció 2013 per aconseguir finançament econòmic a través d’una plataforma de crowdfunding per la publicació de la revista que estaven creant.

La intervenció d’en Sergi del Moral i en Boris Mir a les jornades és inspiradora i esdevé una injecció d’optimisme pels qui pensem que una altra manera de treballar a secundària és possible. Tanmateix, són realistes i en cap moment pinten l’experiència com un camí de roses, ben al contrari. Són perfectament conscients dels entrebancs i dificultats que comporta. Malgrat tot, sembla ser que els cinc anys en aquest camí demostren que val la pena l’esforç.

Broadcast live streaming video on Ustream

Altres enllaços sobre l’IE Les Vinyes:
A Les Vinyes tot bull en el final del segon trimestre!
Xarxa d’Instituts Innovadors 
Quadern d’idees

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s