S’acosta Sant Jordi!

Doncs sí, s’acosta Sant Jordi. Ja hem estrenat el mes d’abril i, com cada any, començo a preparar la llista de llibres que vull que em regalin o autoregalar-me en aquesta data.
És cert que no cal esperar aquest dia per comprar llibres i, de fet, en vaig comprant tot l’any, però quan arriba aquesta època m’agrada contenir-me per gaudir de la festa al 100%. De moment, aquests són els llibres que comencen la meva llista (anirà creiexent!):

Miguel Gallardo-María Gallardo

María cumple 20 años  de Miguel Gallardo i María Gallardo (Astiberri Ediciones). Ja fa set anys i mig que es va publicar María y yo però només un any i poc que la vaig conèixer (gràcies al B). La María s’ha fet gran! Si la voleu conèixer per posar-vos al dia abans d‘enganxar-vos amb aquesta proposta, us pot interessar aquesta entrada.

Roger Roig i Hugo Prades

Patufet, on ets? de Roger Roig i Hugo Prades (Cossetània Edicions). No em renyeu però, inevitablemet em fa pensar en ¿Dónde está Wally? . A finals dels 80 i durant la dècada dels 90 vam gaudir molt buscant aquest personatge i tots els que l’acompanyaven. Em sembla una idea magnífica que el Patufet (i companyia) també s’hagi amagat entre la gent, arreu de Catalunya i que ens convidi a buscar-lo mentre anem coneixent tradicions i paisatges catalans.

El Diari de l’Educació

Educacions. 40 veus sobre educació i societat. La Nmj (El Temps Vola) em va recomanar fa uns dies aquest llibre, després d’haver assistit a la seva presentació.  Des d’El Diari de l’Educació han decidit publicar aquest recull de veus de diferents professionals que reflexionen sobre l’educació i la societat. Un llibre per pensar i repensar.

Me’n recomaneu algun més?

Hi ha 6 comentaris

 1. Buaaaa, otra vez que tiro un rato escribiendo un mensaje y no me sale. Lo puse desde la página traducida … pero qué burro soy.

  Bueno, decía que me encontraba en cosas que hace María Gallardo: acercar las cosas a los ojos, mirar el polvo en suspensión a contraluz, la arena o el agua …

  Y te hablaba también de Sibilia Nieto Puigventós entre otras cosas. Una chica que conocí en un curso de habilidades sociales. Todas esas personas más jovencicas y con cosas en común siempre.

  Y te paso un podcast de ella de hace dos días en la radio.

  https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-suplement/txell-bonet-i-la-sindrome-dasperger/audio/1090711/#.YA1a4v7ypGE.whatsapp

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s