Dos llibres d’Hervé Tullet

El primer dels llibres infantils d’Hervé Tullet dels que us vull parlar me’l va ensenyar per primera vegada la Sara, una companya de feina a l’escola bressol. Es titula Un llibre i és de l’editorial Cruïlla. Tot i que és molt senzill, té la particularitat de ser un llibre interactiu. En cada pàgina se li diu al lector què ha de fer i, en passar la pàgina, en veu el resultat. Em va semblar molt divertit i els petits el troben una mica màgic. Es recomana per nens i nenes entre 2 i 7 anys.

Si en voleu més, hi ha disponible l’aplicació del conte per Iphone o Ipad:

El segon llibre, també d’Hervé Tullet, té per títol Colors i, com l’anterior, l’edita Cruïlla. El vaig conèixer per la N, que el tenia a l’aula. Una gran troballa. Es tracta d’un altre llibre interactiu que, en aquest cas, ens ajuda a descobrir els colors i a barrejar-los per fer-ne de nous. Recomanat a partir de 3 anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s