Curt i vídeo per pensar

“Caure està permès, aixecar-se és obligatori” (proverbi rus)

Aquesta setmana comparteixo un parell de vídeos. El primer és un curt acompanyat de paraules de P. Coelho. M’hauria agradat trobar-lo sense text. Penso que les imatges diuen prou i que és interessant visionar-lo sense paraules afegides per poder escoltar després les reflexions del grup, sense influències. Si algú l’ha trobat o sap el nom del curt original, si no és aquest, agrairé que m’ho digui.

El segon vídeo que proposo m’ha semblat interessant pel missatge que comunica. A banda, penso que es podria aplicar a la pràctica, amb un material diferent, potser, segons l’edat. Hi ha infinites possibilitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s