XaTaC5 (i altres descobriments)

Ahir va engegar XaTaC5 (@XaTac_5), el primer Twitter xat en català sobre educació. Gràcies Àngels Soriano (@Angelssoriano74) per convidar-m’hi. Cada dimecres, de 20 a 21 h es tractarà un tema diferent. En el cas d’ahir: Després de les TIC i les TAC? TEP.

Tenia més o menys controlades les TIC i les TAC -de fet ens en parlaven a les assignatures de Comunicación i Educación i Sociedad del Conocimiento, Tecnología y Educación – però no havia sentit a parlar mai de les TEP: Tecnologies per l’Empoderament i la Participació. El quadre que comparteix Neus Lorenzo (@NewsNeus) en aquest tuit aclareix molt bé els tres conceptes.

//platform.twitter.com/widgets.js
Per altra banda, Marc Beltran (@marc_beltran) va parlar d’Eduland i de com l’utilitza juntament amb WordReference, per treballar l’anglès des de tercer de primària. Us convido a fer-hi un cop d’ull.

//platform.twitter.com/widgets.js
Finalment, tafanejant els recursos que ofereix Xtec.cat en anglès, he trobat la sèrie Charlie & Lola, que defineixen com “una sèrie molt divertida amb un anglès molt apte per totes les edats”. Avui li he ensenyat a la L (6è). Hem vist un capítol, amb els subtítols en anglès i amb l’smartphone a prop amb el WordReference a punt per cercar aquelles paraules que desconeixia. Sembla que li ha agradat perquè ha demanat veure’n un segon capítol i, a més, ha après força vocabulari, alguna expressió i detalls de gramàtica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s