Jugar i Jugar

Aquesta setmana li dec l’entrada a Ofimés, que va compartir amb mi aquesta pàgina. Es tracta de Jugar i Jugar. Joguines per viure. Per una banda, hi trobareu la botiga de joguines on-line i, per l’altra, un blog interessantíssim sobre el joc i tot el que ell implica.

M’agrada molt com estan classificats els productes de la botiga: “Les joguines”, “Per edats” i “Li agrada jugar a…”. Trobo que facilita moltíssim la cerca que els criteris siguin tan quotidians i pràctics. Dic quotidians perquè responen a preguntes que sovint ens fem quan decidim regalar una joguina a un infant. Pot ser que tinguem claríssim quina joguina busquem o, pot ser que no i que busquem idees engrescadores segons la seva edat o les seves preferències. En aquest cas, el problema (encantador) és que hi n’hi ha tantes d’idees engrescadores que es fa dificilíssim escollir-ne una.
Una altra cosa que m’agrada dels productes que ofereixen és la poca presència del plàstic i, en canvi, el protagonisme de la fusta i la roba. Lluny de l’estridència dels catàlegs de joguines als que estem acostumats en altres botigues, els colors i les textures de  Jugar i jugar fan pensar en un joc agradable, plàcid i feliç.
Caldrà seguir-les de ben aprop i tenir-les presents!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s