Sèries i Síndrome d’Asperger

Fent el curs sobre Síndrome d’Asperger amb PRISMA, ens han proposat aquests recursos. Crec que poden ser útils per explicar a infants i grans d’una manera clara i senzilla què és el TEA i el Síndrome d’Asperger, i com l’alumnat amb aquest trastorn pot ser escolaritzat a l’escola ordinària, enriquint-la i enriquint-se.

Sèries animades (infants)

Sèries

En el cas de The Big Bang Theory, un dels protagonistes és un noi amb Síndrome d’Asperger i altes capacitats. En qualsevol capítol podreu reconèixer-ne els trets però, en aquest vídeo, es fa un recull de situacions que il·lustren els diferents criteris que una persona amb SA pot complir.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s