L’Espai de Joc

La setmana passada vaig escriure una entrada que no vaig arribar a publicar. Deia això…

Som a la recta final del projecte del servei de l’Espai de Joc a Sant Just. Ens esperen, a més, dos divendres intensos ja que sortim al carrer per participar en Els Divendres al Parc. La setmana vinent, l’última d’aquesta temporada en que l’Espai estarà obert al públic, estarà plena d’emocions, algunes d’elles contradictòries.
Fent balanç d’aquests mesos, em sento molt feliç per haver pogut formar part d’aquest projecte, d’haver conegut gent meravellosa a l’equip, a Marrecs, a la Xarxa 0-6,  a APDAE, les famílies… Costa acomiadar-se perquè, malgrat les bones intencions que tenim per seguir en contacte, sovint la rutina i el ritme de vida ens ho posa difícil. Tanmateix, ningú ens podrà treure tot el que hem compartit i après.
Dilluns (12/05/14) van emetre a Ràdio Desvern una entrevista que ens van fer per donar a conèixer el servei. Passada la vergonya inevitable que se sent en escoltar la veu enregistrada, he decidit compartir-ho. També és una manera de conservar-ho.
Gràcies al pare de l’A i el P per accedir a participar-hi.

I no puc acabar aquesta entrada sense donar-li les gràcies a la Saioa (Saioba, pels peques) per tot el que m’ha ensenyat, per fer-me pensar, per aguantar-me…  un plaer haver treballat amb tu.


 http://www.ivoox.com/player_ek_3151191_2_1.html?data=lJaik5addY6ZmKiakpWJd6KkkZKSmaiRdI6ZmKiakpKJe6ShkZKSmaiRkMKfucbf2saPpYzgxtiYsdPJt46ZmKia0MrXr8KslZKSmaiReA%3D%3D&

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s