Aprenent…

Arriba divendres, però no és un divendres qualsevol. Marxem de vacances (mitges vacances en el meu cas) i ho fem carregats i carregades de coses positives (com a mínim jo).
Feia molts dies que esperava que es publiqués l’entrada d’avui a Arrenca a córrer, principalment perquè crec que el que veig a l’escola és digne de ser compartit (agraeixo mil a la Laura que tingués la idea de publicar-ho i al R que accedís a ser entrevistat -R crack-).

Per altra banda, durant dues setmanes i fins avui, a 3r s’ha fet El Mestre o la Mestra de la setmana. Amb els nens i nenes de 3r B he après alguna paraula en coreà i una clau de hapkido, a fer música amb un got, a cantar una cançó i entendre un mica els moviments de la directora de la coral. També m’han ensenyat a fer ampolletes de sal de colors, a cuinar magdalenes, moltes coses sobre l’escalada i com fer un nus de vuit. Hem construït una guitarra amb una capsa de sabates i ens hem introduït en el món de la reflexologia podal. I més que podria haver après! Per coses de l’horari, em vaig perdre les classes de tennis, futbol, com fer un arbre genealògic, roses de filferro, un pastís boníssim, papiroflèxia… Els nens i nenes de 3r s’han fet detallets per agrair-se les classes compartides. Des d’aquí, jo també vull agrair-los tot el que m’han ensenyat.
I també mereixen ser felicitats per la gran feina que han fet! Tant per la preparació de la classe com per l’interès, l’exposició en públic, la paciència i el respecte mostrat vers els companys i companyes.
Crec que és una activitat molt engrescadora i amb molt valor educatiu, tant per el que fa de mestr@ com per el que fa d’alumn@.
Gaudiu molt d’aquestes merescudes vacances, grans i petits!!

Hi ha 8 comentaris

  1. Moltes gràcies Laia per l'escrit. La veritat és que molts cops les famílies desconeixem què es fa a l'aula, o, si ho coneixem, molts cops no tenim tota dimensió que representa. Tot aquest grup de 3er és molt especial, funcionen a una i això gràcies a que de ben petits comparteixen grup com perquè al llarg del seu aprenentatge han tingut adults acompanyant-los en aquest procés en formes respectuoses i engrescadores. Jo el que veig a les portes de l'escola són infants contents i riallers que entren o surten de l'escola feliços ! felicitats per la gran feina que feu !!

    M'agrada

  2. Hola Laia! Som la classe de 3erB. Moltes gràcies per explicar les coses que fem a la nostra classe. Gràcies també als pares i mares que ens han ajudat a fer el mestre de la setmana. També moltes gràcies a tu, a la MºJ, B i al R per ajudar-nos tant i per estar present mentre nosaltres estàvem fent el mestre i per ajudar-nos tant.I gràcies a les persones que han escrit coses relacionades amb nosaltres.Adéu i salut!

    M'agrada

Deixa un comentari