Carnestoltes 2014

Aquest any, per Carnestoltes, us explicaré les propostes d’activitat principals que hem fet a l’espai.
Durant el mes de febrer, hem acceptat i realitzat l’encàrrec de construir el Rei Carnestoltes del municipi. Se’ns va facilitar l’estructura interna de ferro, cilindres de cartró i roba. La condició era que havia de cremar bé. Vam oferir material divers a les

Rei Carnestoltes

famílies i el resultat va ser fantàstic!
Cap: funda de coixí d’IKEA, plats de cartró, paper de diari, papers variats, pintura, grapes i cola.
Mans: cartolina, farciment de coixí, grapes, cinta adhesiva grossa.
Vestit: roba blanca, pintura, peces de roba de colors i grapes.
Per altra banda, dijous passat vam plantejar a les famílies la confecció de disfresses amb material quotidià. Vam oferir paper higiènic, paper d’alumini, guants de rentar plats, un motxo, cinta adhesiva, bosses d’escombraries de colors, pintures per la cara… Els B (BM i BB) ho van tenir clar: disfressa de cavallers! (Veure Som els cavallers). L’H preferia tallar i trinxar la disfressa i l’A va estar una bona estona entretinguda creant-la i pintant-se.
I ens van demostrar, un cop més, que no sempre són previsibles i que ens seguiran sorprenent. Tot i les nostres “provocacions” desenrotllant el paper higiènic per incitar-los a jugar-hi (i potser disfressar-se de mòmia!), no hi va haver manera. Els 6 rotllos van quedar sobre la taula, solitaris i per estrenar! Preferien el paper de plata i el cartró per fer-se un bon escut!
Al final, el més important és la bona estona que van passar i com van deixar volar la imaginació mares i fills amb un material tan simple i tan d’estar per casa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s