Viu Autisme

L’Associació Viu Autisme de Platja d’Aro és una associació de famílies amb persones amb TEA o TGD del Baix Empordà, dedicada a oferir suport, acollida, informació, orientació, eines i recursos a aquestes famílies.
Avui, la seva presidenta i mare d’un nen amb autisme ha actuat a Els Matins de TV3, interpretant la cançó que ella mateixa ha composat sobre el seu fill i la convivència amb aquest trastorn.
El CD es ven a la pàgina web de l’associació juntament amb un calendari, i els beneficis són destinats íntegrament a l’associació (10 €). Comprar-ho és molt senzill i ho fan arribar a casa sense despeses d’enviament. No hi ha excuses!!
Aquí teniu el vídeo:

També els podeu trobar a Facebook: Viu Autisme

Tanmateix, compreu o no, com a mínim feu-ho còrrer!

Hi ha 6 comentaris

  1. Hola Laia!! Fa pocs dies que he descobert el teu bloc i mira , ja estic enganxada… Ha passat a ser una de les meves preferències quan tafanejo per Internet…. Jiji… Et vaig descobrir remenant per la web i buscant cosetes de no res per aquesta personeta tan especial que ja ha fet 5 anys!!!! La cançó la vaig trobar directament a viu autisme però m'ha encantat que la pengessis en aquest espai i he vist que sense parlar-ho ja som tres que hem pensat a qui i com la podem dedicar…. 😉

    M'agrada

  2. Ooooh! Moltes gràcies! Doncs sí! Ja dic, els primers versos ja em van recordar a ell. Si és que de vegades no calen paraules per dir-se coses, eh? ;)Una abraçada!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s