El meu coet

Fa temps que no penjo cap cançó. Dies enrera vaig pensar en penjar El meu coet. És la cançó de la classe de P4B, els Astronautes, i quan la vaig sentir em va agradar moltíssim. Com tantes altres coses, ho vaig deixar en un racó del meu cap destinat al “ja ho faré”, i així han anat passant els dies.
Avui, a l’Espai de Joc, l’A dibuixava. De vegades, canta mentre dibuixa i pinta i avui, justament, cantava la cançó del coet! Li he preguntat com és que la sabia i m’ha explicat que li han ensenyat a música. Una casualitat genial que, a més m’ha servit d’excusa per estrenar-me en l’aventura de penjar podcasts. He demanat els permisos pertinents per gravar l’A cantant la cançó i aquí està!

http://www.ivoox.com/player_ek_2826609_1.html

EL MEU COET

Jo vull ser astronauta per poder viatjar
i conèixer tot l’univers.
Sóc petit però eixerit i un coet construiré
i aviat a l’espai aniré.
Als estels arribaré i als planetes dormiré,
perquè arreu em durà el meu coet.
Amb quatre llaunes, un martell, tres ampolles i un cabdell,
el meu coet construiré.
Jo vull ser astronauta per poder viatjar
i conéixer tot l’univers.

Josep Piris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s