Contes infinits

Ahir la Miriam em va passar l’enllaç d’un vídeo de Vimeo (que podeu veure al final). El vídeo mostra 3 contes infinits creats per Cintia i Chelo i editats per Ediciones Tralarí, que són elles mateixes. El vídeo no us deixarà indiferent i els que sou manetes i us agrada el handmade segur que us passarà pel cap provar de fer-ne un.

En una cabeza

I com no em va deixar indiferent, a més de compartir el vídeo a tot arreu, vaig provar de trobar on es poden aconseguir aquests fantàstics contes en format paper. I així vaig anar a parar a Verkami. Resulta que Ediciones Tralarí va engegar un projecte per aconseguir finançament per l’edició dels contes. Com expliquen, el cost de la impremta no és exageradament elevat però la confecció de cada conte és manual i, per tant, l’han de fer d’un en un, com diuen amb “cariño y dedicación”. Després de veure el vídeo i la idea, no hauria dubtat en col·laborar-hi però la campanya de micromecenatge va acabar el dia 4 de gener de 2013. Tanmateix, em va alegrar veure que han assolit el seu objectiu (i de llarg!). Tafanejant els comentaris que les persones col·laboradores havien deixat, vaig veure que els contes es poden comprar en una pàgina web “provisional”.
Per altra banda, alguns mecenes de Catalunya i Euskadi s’oferien a col·laborar en traduir-ho al català i l’esukera. Seria genial. De moment, però, a la web només hi he vist la versió castellana. Serà qüestió de seguir-les d’aprop o insistir-hi!

Els tres contes infinits editats són En una cabeza, La manzana y Érase un Rey. Aquí deixo el vídeo:

//player.vimeo.com/video/51520822 3- en una cabeza3 from cintia martin esteban on Vimeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s