La Educación Prohibida

Avui vull compartir una pel•lícula  que m’ha arribat a través del fòrum de Comunicació i Educació, gràcies a una companya que l’ha penjat. Vaig anar a dormir força tard per veure-la, però també per tot el garbuix d’idees, records i reflexions que em va provocar i que no em van deixar aclucar els ulls fàcilment. Si aconsegueixo posar ordre en tot el que em va venir al cap de cop -i si tinc temps- ja en faré cinc cèntims. De moment, aquí hi ha la pel•lícula.

Hi ha 2 comentaris

  1. Vaig veure aquesta pel·lícula-documental més o menys quan es va estrenar. Em va fer reflexionar molt i em va engrescar a trobar experiències d'aquest tipus en el meu entorn. Des d'aleshores he tingut l'oportunitat d'anar coneixent projectes de metodologies de les que parlen i es fantàstic veure que la utopia es possible, que no es un somni fer l'escola i l'educació d'una altra manera, més respectuosa, més sana i més significativa. Trobo que la pel·licula és una finestra a un món de possibilitats que hem d'anar construint per arribar a una educació millor. Ah! I es fantàstica la feina feta per l'equip!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s