Hivern i Nadal a la classe dels Timbals

Durant aquesta curta setmana, hem començat a ambientar l’escola per donar la benvinguda a l’hivern i, és clar, a les festes de Nadal. Tot ha d’estar ben preparat per l’arribada del Tió!

Entre altres coses, hem penjat l’arbre de Nadal que hem decorat amb uns cors i estels de cartró ondulat. A més, hi hem afegit unes boles pintades pels Timbals amb la tècnica del roll-on.

Amb la mateixa tècnica, vam fer les figures senzilles d’arbres, estels i cors amb els que hem decorat l’aula. Cada timbal ha enganxat les figures sobre el full com li ha semblat més bé.

Amb la classe decorada i per preparar-nos per l’arribada del Tió, hem explicat la seva història i hem practicat molt la cançó, no fos cas que no cagués prou si no cantem ben fort i clar!

Estic impacient per veure la cara dels nens i nenes quan el vegin!

A banda de les activitats a l’aula, s’ha organitzat un concurs per les famílies. Es tracta de fer guarniments per l’arbre de Nadal de l’entradeta de l’escola (fet amb oueres, una meravella i molt pràctic). El nivell és altíssim!!! Realment les famílies s’hi estan implicant molt i l’arbre està quedant maquíssim. Si jo fos del jurat, em costaria molt decidir qui guanya!

Properament actualitzaré l’entrada amb imatges del concurs i amb el que anem fent.

——
Ja hi ha guanyadors!! Totes les famílies van poder votar el detall de nadal que més els agradés, ja fos per originalitat, per “curro”, per bonic o per divertit. Us deixo les imatges de l’arbre amb tots els adorns i la foto dels guanyadors.

Com veieu, ja ha arribat el Tió!! Els nens i nenes li porten menjar cada dia: mandarines, galetes, xocolata, taronja, pa sec… Veurem que caga el dia 21…

———————-
Durant les dues últimes setmanes d’escola, vam preparar un parell d’activitats amb pintura.

La primera és un pal de caramel que vam fer pintant amb corró i ajudant-nos d’unes plantilles. Primer, amb vermell i una plantilla corresponent al cos del pal (només les franges vermelles) i, un cop sec,  amb color verd i una plantilla per les fulletes.

Aquest és el resultat:

L’altra activitat consistia en un detallet nadalenc per les famílies, una corona feta amb un plat de cartró que vam pintar amb esponja, unes boletes de paper de seda, una cinta per penjar i un llacet:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s