Educació Emocional a la infància i l’adolescència

Com educar les emocions? La intel·ligència emocional a la infància i l’adolescència.

Avui, des de les 19 h, s’ha fet l’acte de presentació del 6è Quadern FAROS dedicat a l’educació de la intel·ligència emocional. L’acte s’ha pogut seguir presencialment a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona i també des de casa, gràcies a la retransmissió en directe de l’acte a través de la web de l’Observatori FAROS.20190228_220604_0000
Els ponents experts en la intel·ligència emocional a la infància i l’adolescència que han participat en l’acte han estat els següents:
  • Eduard Punset. Divulgador científic, economista, advocat i director del programa Redes.
  • Rafael Bisquerra. Catedràtic d’Orientació Psicopedagògica de la UB, director de Màsters en Educació i Intel·ligència Emocional de la UB.
  • Juan Carlos Pérez-González. Proferssor del Departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació de la UNED.
  • Linda Lantieri. Experta en educació social i emocional, i cofundadora de la Collaborative for Academic, Social and Emotional Learning (Casel) (Vídeo).
  • Esther García. Coordinadora i docent del Màster en Educació Emocional i Benestar i del Màster en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions de la UB.
  • Gaspar Hernández. Escriptor, periodista, crític literari i director del programa L’Ofici de Viure de Catalunya Ràdio i Bricolatge Emocional.
He de dir que he arribat tard (a la web) perquè he gaudit d’una estona de dedicació al meu nebot que ha vingut a jugar amb els gatets. Així doncs, m’he perdut la ponència d’Eduard Punset i part de la ponència de Rafael Bisquerra.

Per sort, sembla ser que penjaran a la web la retransmissió de l’acte sencer.

Per altra banda, un cop finalitzat l’acte, també serà possible descarregar l’informe complet en format pdf de la pàgina principal de l’Observatori FAROS.
 
Educació emocional des de l’úter matern
 

I per aprofundir una mica més en el tema, deixo l’enllaç del vídeo Educación emocional desde el útero materno (Redes, 4 de març de 2012). És interessant veure també els comentaris que s’han fet del vídeo.


Fonts: Web de l’Observatori FAROS i Web del programa Redes (rtve.es)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s