Premi

 
Això sí que no m’ho esperava! El bloc “caminando por mi maternidad” m’ha concedit un premi per aquest bloc!
No acostumo a guanyar gaire premis així que em fa força gràcia. Però el que més il·lusió em fa és que l’Annabel hagi pensat en mi a l’hora d’entregar aquest premi. Moltes gràcies!

I ara, com diu la tradició d’aquest premi, he de dir 7 coses sobre mi…


1. Puc ser perillosa en despertar-me quan m’adormo al sofà (cosa que m’encanta fer). 


2. La majoria de les manies que tinc les he adoptat dels meus pares. Possiblement siguin molt tontes però em fa gràcia mantenir-les perquè són com una herència.


3. Sóc una mica especial amb les olors. Puc distingir la olor d’un dia laboral o de festa i, fins i tot, de les nits d’estiu. M’agrada molt l’olor del diumenge a la tarda a Sant Climent.


4. Sóc ovolactovegetariana. Però no m’agrada el tofu. Faig aquesta puntualització perquè molta gent presuposa que a tots els vegetarians i les vegetarianes ens agrada el tofu.


5. M’agrada molt fer ioga però no aconsegueixo treure’n el màxim profit perquè quan en faig no arribo a desconnectar de tot el que he de fer després. Ho he hagut “d’aparcar” per falta de temps i ho trobo bastant a faltar.


6. Una de les coses que més por em fa de que m’entrin a casa a robar és que li facin mal al Mika i la Guiru (els gats) o que s’escapin amb el rebombori. 


7. Des dels 16 o 17 anys em marejo en un gronxador infantil i, en canvi, no tinc cap problema a cap de les atraccions de Port Aventura.
Finalment, ha arribat l’hora de passar el premi a un altre bloc… i el premi és per… http://paseandoporeljardin.blogspot.com Endavant! 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s