La bata a l’escola infantil

Us deixo un enllaç per reflexionar sobre l’ús de la bata a l’escola infantil (ei! no només pel que fa els nens i nenes, també pel que fa les persones adultes!)

Article de Carme Cols, a la revista “Infància”, número 150. Maig-juny 2006. A.M.Rosa Sensat. Barcelona. És una actualització d’un altre que portava per títol “La bata”, al número 39. Novembre-desembre de 1987 en la mateixa revista.

Hi ha 2 comentaris

  1. Em sembla genial! Com a mare em va fer molta gràcia veure a la meva petita el primer dia amb la seva bata i la seva motxilla. Però a banda d'aquesta gràcia inicial… agraeixo l'article, perquè m'ha ajudat a explicitar el quelcom que em rondava pel cap. Perquè per més inri, hem arribat a tal paranoia amb la neteja que està mal vist que la bata estigui bruta. Doncs per a què la vull? Per tenir una peça més a rentar i ja està, no?

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s